joi, 1 septembrie 2011

PREGATIRI pentru botezul bobocelului

Bobocelul, cea mai mare dorinta a vietii noastre, cel mai frumos vis devenit realitate, a venit pe lume in aceasta vara, in iunie. Este un racusor veritabil care se pregateste de primul eveniment monden din viata ei...BOTEZUL. Pentru care eu, mami ei, am visat si bricolat la diverse accesorii pentru ca petrecerea sa fie vesela si plina de culoare cum as vrea sa ii fie ei viata.

In primul rand, invitatiile, care sunt vestitori de zi sfanta in viata bobocelului nostru de fata.


















Prima, si cea mai importanta locatie...biserica, unde Bobocelul va primi stropi de apa sfanta pe petale, spre o viata cum ii e dat sa aiba ... despre care nu putem stii, putem doar sa i-o dorim cat mai frumoasa si usoara. Nu ne intereseaza "Ursitoarele", asa ca n-am ales sa vina la botez.

Asadar, pentru la biserica, respectam traditia cruciulitelor puse in piept fiecarui invitat, precum si lista pentru masa de botez(prosoapele si sapunurile pentru preoti, fasa, uleiul pentru mir si vinul pentru impartasanie).

Desigur, lumanarea de botez va fi in ton cu aranjamentele pentru cristelnita.


















Ei bine, cum restaurantul este locul unde va avea loc sarbatorirea momentului, nu va putea lipsi afisul de intrare:















Apoi, pentru cei care au confirmat prezenta la eveniment, le-am decupat numele in "biscuitei", pentru orientarea la mese.














Dupa ce vor fi aflat si numarul mesei...





... si cum dupa ce te-asezi vrei sa mananci ... menu-urile nu pot lipsi, spre incantarea mesenilor si colorarea atmosferei.
















Urmeaza, desigur, aranjamentele florale de la mese, coltul pregatit pentru copii, pentru care incercam sa creem momente speciale, si ultimul - dar cel mai important, Tortul Ioanei, decorat.
Pana si servetelele le-am vrut mai...colorate.


Cu siguranta va fi o petrecere reusita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu